Home / Архитекторы Киева / Проектно — строительная фирма «БУДОВА — ЦЕНТР»

Проектно — строительная фирма «БУДОВА — ЦЕНТР»

ПИДГИРНЯК ВЛАДИМИР ПЕТРОВИЧ
Проектно-будівельна фірма ТОВ «Будова-центр»
Директор – Підгірняк Володимир Петрович.
Головний архітектор проектів — Підгірняк Квітана Юріївна.
31
Архітектор – Підгірняк Володимир Петрович, лауреат Державної премії в галузі архітектури, член Національної спілки архітекторів України. Народився на Львівщині в 1950 р. Закінчив архітектурний факультет Львівського політехнічного інституту.

31Головний архітектор проектів – Підгірняк Квітана Юріївна, кандидат архітектури, член Національної спілки архітекторів України. Народилася на Івано-Франківщині в 1952 р. Закінчила архітектурний факультет Львівського політехнічного інституту.

Провідні фахівці фірми : Чередник Є.В., Колбенков В.Ф., Сулик І.М., Сулик Р.В., Чепіс Т.П., Лисенко А.К., Орляк Л.О., Майкос Н.М., Прудка Н.О.

Головними напрямами діяльності ТОВ „Будова-Центр- 1” є розробка всіх розділів проектної документації на будівництво та реконструкцію житлових та громадських будівель, інженерних мереж, підсилення та відбудови конструкцій та основ, надання послуг у галузі інжинірингу та будівництва, виконання функцій генерального проектувальника й підрядника.

Серед перших замовлень фірми були лікарняні комплекси, зокрема медико-санітарна частина Міністерства енергетики Росії на 500 ліжок із поліклінікою на 1000 відвідувань у зміну в м. Набережні Челни (Татарстан), хірургічний корпус на 150 ліжок центральної районної лікарні в м. Броди Львівської обл., Республіканська клінічна лікарня на 1000 ліжок із поліклінікою на 1200 відвідувань у зміну на ж.масиві Вигурівщина-Троєщина в м.Києві.

Продовженням роботи в цій сфері стали Лікувально-діагностичний центр в м. Києві (Євролаб), реконструкція будівлі під підстанцію швидкої медичної допомоги в м.Києві, реконструкція будівлі міського центру термічних уражень, реконструктивно-відновлювальної та пластичної хірургії Київської міської лікарні № 2 в м.Києві, реконструкція акушерського відділення під Центр акушерської обсервації в м.Києві тощо. Особливістю їх є врахування новітніх діагностичних технологій та застосування сучасних будівельних систем і конструкцій.

На теперішній час спектр проектованих будівель ТОВ „Будова-Центр- 1” суттєво розширився і включає також культові споруди, будинки громадського призначення, багатоповерхові житлові будинки, котеджі, які споруджуються не тільки в Україні, а й в Російській Федерації. Серед них церкви в Києві та київській області, висотні житлові будинки, зокрема на вул. Санаторній, 4, Княжому Затоні, 9, пров. Лабораторному,6 в м.Києві, р еконструкція корпусу під оздоровчо-спортивний і офісний центр та будівництво будинку готельного типу на вул. Солом’янській в м.Києві, ж итловийкомплекс з приміщеннями для розміщення Посольства Грузії в Україні на бул. Т. Шевченка, 25 у м. Києві .

Засвідченням плідної діяльності фірми „Будова-Центр- 1” стало нагородження її дипломом учасника Українського національного конкурсу з якості малих та середніх підприємств, а також дипломом Лауреата Всеукраїнської акції „Лідер товарів та послуг України 2006” в номінації „Будівництво та архітектура” за вагомий внесок у економічне зростання держави.

Об`єкти проектування.

-003_s

Ескізний проект Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері і дитини.

001_s

Житловий будинок по вулиці Княжий Затон,9 у Дарницькому районі міста Києва.

001_s
Котедж з господарською будівлею в Бориспільському районі Київської області.

Последние проекты, представленные на заседании градостроительного совета города Киева:

Эскизный проект строительства Всеукраинского центра охраны здоровья матери и ребенка на территории клинической больницы «Феофания». Голосеевский район г. Киева. Ул. Академика Заболотного, 21

Check Also

001_s

Творческая мастерская «Владимир Корень»

Скульптор КОРЕНЬ ВЛАДИМИР ГРИГОРЬЕВИЧ Проектная организация: Творческая мастерская «Владимир Корень» Скульптор Владимир Корень родился 16 ...