Home / Архитекторы Киева / Творческая архитектурная мастерская «МЖКОБОЛОНЬПРОЕКТ»

Творческая архитектурная мастерская «МЖКОБОЛОНЬПРОЕКТ»

ШВЕЦЬ МИКОЛА ЯКОВИЧ

Проектна організація: ТОВ «МЖКОБОЛОНЬПРОЕКТ».

Творча архітектурна майстерня ТОВ «МЖКОБОЛОНЬПРОЕКТ» створена у вересні 2006 року. На даний час в товаристві працює більше 40 осіб. Основні види діяльності товариства: — діяльність у сфері архітектури, інженерна та технічна діяльність, пов’язана з будівництвом. Директор – Сільченко Ігор Іванович.

31Головний архітектор – Швець Микола Якович. Народився 1955 року на Рівненщині. В 1983 році закінчив Веймарську Вищу школу архітектури та будівництва за спеціальністю « Архітектура».

31 Головний архітектор проектів – Афанасюк Олександр Костянтинович. Народився 1946 року на Житомирщині. Закінчив Київський інженерно-будівельний інститут в 1974 році.Спеціальність-архітектура.


Галерея об`єктів проектування.

001_s
Реконструкція та експлуатація стадіону і будівництво житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом по вул. Давидова, 10-12, у Дніпровському районі м.Києва.
Головний архітектор проекту Швець Микола Якович.

-003_s

Житловий будинок з вбудованими приміщеннями соціально-громадського призначення та підземним паркінгом по пр.Героїв Сталінграду, 49в, в Оболонському районі м.Києва.
Головний архітектор проекту Швець Микола Якович.

001_s
Забудова житлового кварталу, обмеженого вул.Польовою, вул.Енергетиків та вул.Островського в м.Буча, Київської області.
Головний архітектор проекту Швець Микола Якович.

Останні проекти, представлені на розгляд містобудівної ради міста Ктєва:

Містобудівне обґрунтування визначення параметрів реконструкції та експлуатації стадіону і будівництва житлового будинку із спортивно-оздоровчим комплексом та підземним паркінгом за адресою: бульв. Давидова Олексія, 10-12, Дніпровський район м. Києва

Check Also

001_s

Творческая мастерская «Владимир Корень»

Скульптор КОРЕНЬ ВЛАДИМИР ГРИГОРЬЕВИЧ Проектная организация: Творческая мастерская «Владимир Корень» Скульптор Владимир Корень родился 16 ...